Actorul Daniel Craig a fost numit comandor onorific al Royal Navy

Ultima actualizare: 24-09-2021 20:06

Actorul Daniel Craig, interpretul faimosului super-spion James Bond, a fost numit comandor onorific al Royal Navy. A primit astfel rangul Agentului 007, pe care îl interpretează pe marile ecrane din 2006.

După ce a fost protagonist în cinci filme din seria Bond, Daniel Craig joacă pentru ultima oară rolul faimosului spion al Maiestăţii sale în "No Time To Die", "Nu e vreme de murit"... Care va avea premiera mondială la Londra, peste câteva zile, după luni de amânare din cauza pandemiei de coronavirus.

Parafrazându-şi personajul pe care îl interpretează din 2006, actorul se poate prezenta acum: "Craig, Comandorul Craig..."

Royal Navy a anunţat că l-a numit comandor onorific al Marinei britanice, conferindu-i, astfel, acelaşi rang cu al fictivului Agent secret 007.

Lordul prim amiral Tony Radakin, ofiţerul cel mai mare în rang din Marina britanică, a spus că este "încântat" să-i acorde actorului această onoare.

"Daniel Craig este bine cunoscut drept comandorul Bond, în ultimii 15 ani - un ofiţer naval care protejeaza siguranţa Marii Britanii prin misiunile lui pe tot globul. Este ceea ce face şi adevărata Royal Navy, zi de zi, folosind tehnologia şi priceperea, în acelaşi mod ca Bond însuşi", a subliniat amiralul.

 

Iar Daniel Craig a răspuns că este "cu adevărat privilegiat şi onorat" să se alăture celui mai vechi serviciu militar din armata britanică. Şi a spus că se va folosi de acest rol pentru a susţine personalul şi familiile militarilor din Marină.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!