A primit 80 de lovituri de bici, dupa ce a postat pe Twitter. Cum a incalcat barbatul legea Sharia

Ultima actualizare: 06-01-2014 06:57
logo Twitter

Un barbat din Arabia Saudita a fost condamnat la 80 de lovituri de bici si 3 luni in inchisoare dupa ce a acuzat o cantareata din Kuweit de adulter, fara dovezi.

Barbatul, admirator al unei alte artiste celebre in Golf, Ahlam, a fabricat imagini cu femeia in presupuse situatii obscene.

Acuzatiile aduse cantaretei Shams au fost publicate pe reteaua Twitter. Utilizatorul din statul arab a fost condamnat conform legii Sharia, pentru acuzatiile de adulter aduse, fara a prezenta dovezi.

El a primit si o amenda de aproximativ 2600 de dolari americani.

INTRA AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Cantareata, care a depus personal plangerea impotriva defaimatorului, a declarat ca este inca furioasa, desi decizia justitiei i-a fost favorabila.

Ea are de gand sa mai deschida procese impotriva altor trei persoane, fani ai cantaretei rivale. Acestia au raspandit zvonuri asemanatoare, pe Facebook si Twitter.

Platforma de socializare Twitter este foarte populara in Arabia Saudita, una dintre cele 10 tari aflate in topul cenzurii media, conform unui studiu realizat de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor, din New York.

Aproximativ 41% dintre utilizatorii de internet din Regatul Saudit folosesc Twitter.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO