A murit de frig, după o viață trăită pe străzi, deși avea o sumă uriașă în cont. Ce au descoperit polițiștii

05-02-2021 21:20


Homeless

Un bărbat de 75 de ani fără adăpost a fost găsit mort, miercuri, pe o stradă di Milano. Anchetatorii au descoperit însă că acesta nu era deloc sărac și a refuzat în repetate rânduri ajutorul serviciilor sociale, scrie Il Messaggero.

Cu toate că trăia pe străzi, italianul nu era sărac. Anchetatorii au descoperit că avea un cont bancar cu peste 100.000 de euro și acțiuni în valoare de 19.000 de euro. În plus, acesta primea lunar o pensie de 750 de euro, din Germania.

Anchetatorii au mai descoperit că acesta dețina și o casă în Calabria și două mașini înmatriculate și cu asigurarea plătită la zi.

Umberto Quintino Diaco a fost găsit de agenții de poliție de mort din cauza frigului și a bolilor de care suferea, într-un adăpost improvizat din foi și carton. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 75 de ani avea în buzunare nu mai puțin de 1.235 de euro.

Rudele acestuia nu mai știa nimic de el de zeci de ani. Umberto s-a născut la 5 mai 1945 în Paludi și a fugit de acasă la 17 ani, renegându-și familia. „L-am căutat, dar nu a vrut niciodată să fie găsit”, a povestit Chiarina, sora bărbatului.

Serviciile sociale din Milano au încercat ăn repetate rânduri să îl ajute și să îi ofere un adăpost, însă acesta a refuzat de fiecare dată. A cerut doar o cutie poștală, în care polițiștii au găsit acum bani și documentele proprietăților.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO