A mancat PIETRE timp de 45 de ani!

Ultima actualizare: 09-10-2012 00:08
Pu pietre

O chinezoaica in varsta de 63 de ani din provincia Yunnan a mancat timp de 45 de ani pietre si declara ca fara aceasta "dieta" zilnica se simte ametita si ii este greata.

"Daca nu mananc pietre in fiecare zi sunt deprimata si ma simt obosita. Am mancat pietre timp de 45 de ani, si nu pot trai fara acest mic deliciu", a declarat Pu.

Favoritele lui Pu sunt pietrielele de rau, prea tari pentru a fi sparte in dinti, dar care ofera un gust delicios celor ce le incearca, recomanda femeia.

Dupa ce culege pietrele dintr-un rau de munte, Pu le pune la soare. "Trebuie sa speli pietrele, iar apoisa le asezi la soare. Dupa ce stau la caldura timp de o zi, pietrele au un gust si o savoare deosebite", a adaugat femeia.

Pu a declarat ca si mama ei, care a murit in urma cu 23 de ani, a mancat pietre toata viata sa si a trait pana la varsta de 73 de ani.

Un medic de la spitalul din provincia Yunnan a declarat ca femeia sufera de o boala numita "pica" ce se manifesta printr-un apetit ridicat  pentru substantele non-nutritive.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO