A fost, din nou, haos pe străzile din Melbourne. Protestatarii au blocat o autostradă și s-au urcat pe mașini. VIDEO și FOTO

Ultima actualizare: 21-09-2021 11:19
protest Melbourne
Getty

Mii de protestatari au revenit pe străzile din Melbourne creând haos, au ocupat o autostradă, au oprit traficul și s-au urcat pe mașinile oprite, din cauza restricțiilor impuse prin prisma pandemiei.

Ei au lovit mașini, inclusiv mașini de poliție, au forțat tramvaiele să oprească, au consumat alcool, au dat cu fumigene, au aruncat cu diverse obiecte spre polițiști și au agresat un jurnalist.

"Vom opri acest protest. Principala noastră grijă este siguranța oamenilor", a transmis comisarul șef al poliției din Victoria, Shane Patton.

El a precizat că după ce vor opri protestul, oamenii legii vor cerceta cine a pornit acest proteste, iar acele persoane vor fi trase la răspundere. Comisarul a mai spus că numărul protestatarilor a variant de la 1.000 la 2.000 pe parcursul zilei.

În weekend, sute de persoane au fost arestate la Melbourne și la Sydney, în timpul protestelor neautorizate anti-lockdown.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO