Drama unei fetițe de 13 ani, ai cărei părinți au fost uciși în casă. Ce s-a întâmplat cu ea

Ultima actualizare: 11-01-2019 10:19
Jayme Closs

O fată de 13 ani din Wisconsin care a dispărut în octombrie, după ce părinții ei au fost uciși, a fost găsită în viață, au declarat autoritățile, conform BBC.

Părinții lui Jayme Closs, în vârstă de 56 și 46 de ani, au fost descoperiți anul trecut împușcați chiar în casa lor. Atunci fata a fost luată de niște necunoscuți și a dispărut. În tot acest timp, autoritățile au căutat-o neîncetat. FBI Milwaukee distribuit non-stop fotografii cu minora în speranța că cineva a vazut-o și poate oferi informații.

Acum, după câteva luni de la dispariție, fata de 13 ani a fost găsită în apropierea orașului Gordon, într-o comunitate foarte mică.

"Am promis să o ducem pe Jayme acasă și în seara asta vom ajunge să-i ne îndeplinim promisiunea", a spus un agent al poliției.

Un profesor din acea comunitatea a fost cel care a alertat autoritățile atunci când un vecin i-a spus că a găsit-o pe minoră.

"Aceasta este Jayme Closs! Sunați la 911!", i-a spus vecinul, potrivit Star Tribune.

Profesorul a declarat că fata era foarte slăbită, murdară și purta încălțăminte prea mare pentru ea.

Timp de 20 de minute, până la sosirea autorităților, Jayme a rămas în grija profesorului. Fata era speriată și a refuzat să fie hrănită, relatează Associated Press.

Pe 15 octombrie 2018, poliția din Milwaukee a primit un apel din casa familiei lui Jayme, nimeni nu vorbea, dar pe fundal se auzeau zgomote. Patru minute mai târziu, când poliția a ajuns la fața locului, părinții fetei erau decedați, iar minora era de negăsit.

Star Tribune a citat un șerif local care a declarat că un suspect a fost arestat în cazul crimei celor doi părinți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO