"A adus rusine intregii natiuni". Ce a patit actrita din Pakistan care a pozat NUD in FHM

Ultima actualizare: 22-10-2012 07:05
Veena Malik, FHM

A uimit lumea moderna si a pozat pe coperta din decembrie a publicatiei FHM India starnind revolta in randul autoritatilor conservatoare din tara sa natala, Pakistan.

Acum este data disparuta de catre managerul ei de la Bollywood.  Actrita Veena Malik nu a mai fost vazuta de vineri dimineata.

Zilele trecute, Veena i s-a plans managerului ca ii este rau si ca se simte deprimata din cauza mesajelor de amenintare cu moartea pe care le primeste zilnic. Dupa ce a filmat o secventa la pelicula la care lucreaza in prezent, Mumbai, actrita nu a mai fost vazuta, fapt confirmat si de regizor.

"De mai bine de 24 de ore nu reusesc sa dau de ea. Am cerut ajutorul politiei", a spus Pratiek Mehta, managerul actritei.

Scandalul pozelor nud i-a adus multe probleme frumoasei actrite. Dupa ce au aparut pozele, actrita a primit mai multe mesaje de amenintare cu moartea din partea gruparii Lashkar-e-Toiba care a anuntat public ca "Veena si-a batut joc de femeile musulmane si a adus rusine intregii natiuni. Cand se va intoarce in Pakistan, va suporta consecintele actelor sale".

In replica, actrita a spus ca "in Pakistan inca se traieste ca in Epoca de piatra, iar principiile care guverneaza societatea au ramas aceleasi".

Tanara a spus ca va da in judecata revista pentru ca pozele nu sunt altceva decat un trucaj ieftin si ca ea nu a pozat dezbracata.
La randul sau, editorul FHM India spune ca are dovada ca pictorialul este cat se poate de autentic: inregistrari video de la sedinta foto, plus mailurile trimise de Veena, in care spune cum si-ar dori sa arate pe coperta.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO