500 de sectanti arestati in China pentru ca faceau propaganda despre presupusa Apocalipsa

Ultima actualizare: 22-12-2012 06:44
Apocalipsa - 23

Autoritatile din China au arestat 500 de persoane care raspandeau materiale despre Apocalipsa care ar urma sa aiba loc vineri, 21 decembrie 2012.

Potrivit postului national de televiziune China Central, 400 de persoane au fost arestat numai in provincia Qinghai, restul de 100 fiind retinuti in alte zone ale tarii.

Politisti au observat mai multe persoane care ofereau oamenilor afise, fluturasi si discuri video despre Apocalipsa. Ei sunt membrii unei secte crestine numite Dumnezeul Atotputernic, anunta autoritatile.

Acesti credinciosi sunt considerati eretici si sustin ca Iisus s-a reintors in lume sub chipul unei femei din centrul Chinei.

Membrii gruparii sunt acuzati ca ar fi rapit alti crestini, pe care i-ar fi batut apoi, ca sa accepte convertirea, scrie Associated Press.

Aparuta in China in urma cu 20 de ani, secta, numita si Fulgerul din Est, sustine ca, incepand cu ziua de 21 decembrie, Soarele nu va mai straluci si nu mai fi lumina pe Pamant timp de 3 zile.

Autoritatile sunt in conflict deschis cu aceasta secta, care isi inseamna adeptii sa “extermine marele dragon rosu” (aluzie la Partidul Comunist aflat la putere) si sa puna bazele unei tari condusa de Dumnezeul Atotputernic.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO