22 morţi într-o gară din India, din cauza aglomeraţiei la o oră de vârf. VIDEO

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31
ancheta dupa busculada de la gara Elphinstone, Mumbai
AFP

Aglomeraţia a dus la o tragedie într-o staţie de tren din Mumbai.

UPDATE 11:10 Cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 30 au fost rănite într-o busculadă într-o gară la Mumbai, anunţă oficiali indieni, relatează BBC News. Un bilanţ anterior anunţat cel puţin 15 morţi şi aproximativ 20 de răniţi.

Incidentul a avut loc la Gara Elphinstone, care leagă două dintre principalele linii locale în oraş, a fost provocat de supraaglomeraţie şi ploaie, potrivit acestor oficiali. Răniţii au fost conduşi la un spital situat în apropiere, iar oficiali de rang înalt îndomeniul feroviar se aflau la faţa locului.

Busculada a vut loc pe un pod pietonal care conduce către gară. Un purtător de cuvânt al căilor ferate, Anil Saxena, a declarat pentru presă că podul era aglomerat din cauză că numeroşi pasageri, care au venit să adăpostească pe el de o ploaie torenţială, au plecat de la gară în acelaşi timp.

Saxena a anunţat o anchetă cu privire la acest incident.

Incidentul a avut loc în staţia de tren Elphinstone din Mumbai, la o oraă de vârf. Potrivit primelor informaţii, oamenii s-au îmbulzit pe o pasarelă şi ar fi alunecat din cauză că aceasta era udă, ca urmare a ploilor torenţiale din ultima perioadă.

Times of India anunţă că până la acest moment ar fi 15 morţi şi 30 de răniţi, dar bilanţul ar putea creşte. Se pare că oamenii s-ar fi îmbulzit după un zvon privind un scurtcircuit. Mulţi au încercat să iasă prin grilajul de protecţie al pasarelei şi au rămas prinşi în el.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO