Expoziție caritabilă de fotografie, pentru o supraviețuitoare a tragediei din Colectiv


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 04 Aprilie 2018 17:24
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV
find_us

Asociația Fotografilor de Concert #FIND_US organizează, cu sprijinul clubului Rockstadt din Brașov, o nouă ediție a expoziției BEST OF #FIND_US 2017.

Evenimentul are loc în perioada 21 aprilie – 21 mai 2018 la Brașov și este destinat strângerii de fonduri pentru Flavia Lupu, una dintre supraviețuitoarele tragediei din Colectiv.

Această expoziție, deja itinerantă, subliniază, încă o dată, că fotografia de concert reprezintă o aripă foarte activă și expresivă, ce completează, mai nou, arta fotografică! Fiind, totodată, o împletire între fotografia de presă și cea artistică, vizitatorii vor descoperi în acest periplu vizual cele mai intense trăiri ale artiștilor care au concertat anul trecut, atât pe scenele din România cât și pe cele din străinătate, momente unice surprinse cu măiestrie de către membrii #FIND_US.

În același timp, ne bucurăm enorm că prin hobby-ul nostru îi putem întinde o mâna de ajutor Flaviei Lupu, una dintre supraviețuitoarele tragediei din Colectiv, care mai are un drum lung până la recuperare. Așadar, ne face o deosebită plăcere să va invităm la ediția din Brașov a Expoziției “Best Of #FIND_US 2017” și, pe această cale, îi mulțumim foarte mult lui Dan Zaharia, Patronul clubului Rockstadt, pentru deschidere, încredere și pentru tot ajutorul acordat!”, spun reprezentanții Asociației #FIND_US.

Vernisajul are loc în seară de sâmbătă, 21 aprilie, ora 20.00, la clubul Rockstadt, strada Nicolae Titulescu, nr. 2, Brașov.

În scurt timp, va fi anunțată și trupa românească ce va concerta după inaugurarea expoziției. De asemenea, în seara concertului va există și o urnă pentru donații.

Intrarea este liberă! 

Încurajăm publicul să revină la Clubul Rockstadt și în cursul zilelor următoare, pentru a se bucura cât mai mult de imaginile alese cu grijă de membrii #FIND_US”, a mai menționat Asociația.

Expoziția va conține în jur de 40 de fotografii, surprinse în timpul celor mai frumoase concerte desfășurate de-a lungul anului 2017.

“Tablourile fotografice sunt expuse în format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donația minimă per exponat este în valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge în contul Flaviei Lupu, rănită grav în tragedia din clubul Colectiv, ce, din păcate, are nevoie de 5 (cinci) operații și recuperare, până la finalul anului în curs”, mai arată reprezentanții FIND_US.

DONAȚII PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU:

RO62INGB0000999906207310

#FIND_US este un grup de prieteni, coalizat și dedicat fotografiei de concert!

CITIȚI ȘI: Goodbye to Gravity, emoționant. Chitara lui Mihai Alexandru de la concertul din Colectiv a ajuns la copii

Asociația a luat ființă în luna noiembrie 2015, în urma celor mai cumplite momente, când colegi fotografi și prieteni s-au stins fulgerător din cauza incendiului din clubul Colectiv.

Fotografii afectați, cei care au scăpat cu viață, se regăsesc în această asociație, mergând mai departe cu încredere pentru un orizont mai bun, demarând împreună proiecte tematice și evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociației fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectați și a familiilor acestora, că mai apoi asociația trasandu-și din ce în ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert în relația cu organizatorii de evenimente, cu artiștii, cu instituțiile statului; organizarea și participarea la manifestări culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expoziții fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie și alte activități conexe; crearea unui cadru de comunicare între toți cei implicați în organizarea de evenimente pentru o mai bună post-expunere vizuală a concertelor (promoteri, artiști, fotografi, public).” 

Detalii găsiți și pe: http://find-us.ro/

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO