Mesajul misterios primit de mii de utilizatori Samsung în miez de noapte. Ce înseamnă

Dată publicare: 20-02-2020 21:54
Dată actualizare: 21-02-2020 09:56


Consecințele grave ale telefonului asupra organismului. Cum ne afectează sănătatea

Mii de utilizatori Samsung au primit un mesaj misterios în miez de noapte, iar mulți au crezut că dispozitivele le-au fost atacate de hackeri. Compania a reacționat însă și și-a cerut scuze pentru notificare, ce ar fi fost trimisă din greșeală.

Mii de oameni au primit o notificare de la aplicația „Find My Mobile” la primele ore ale dimineții de joi. Mulți au comentat nervoși pe rețelele de socializare că notificarea i-a trezit din somn, în timp ce alții s-au speriat, crezând că telefoanele lor au fost atacate de hackeri, potrivit BBC.

Mai multe persoane au postat imagini cu alerta, încercând să afle ce înseamnă.

„Am primit o notificare misterioasă pe mobil. M-am speriat că cineva a încercat să mă urmărească, dar se pare că mii de oameni au primit asta? @SamsungMobile ce se întâmplă", a scris pe Twitter un utilizator, care a atașat și o imagine cu notificarea.

Într-un comunicat, Samsung și-a cerut scuze pentru alerta trimisă din greșeală către un „număr limitat” de dispozitive. Compania a anunțat că mesajul a fost trimis în urma unui test intern și nu a afectat în niciun fel dispozitivele care l-au primit.

Notificarea a fost recepționată de noile dispozitive din gama Galaxy, precum și pe noul Z-Flip, dar și pe unele tablete și laptopuri produse de Samsung.

 

 

Sursa: BBC