Mesajul misterios primit de mii de utilizatori Samsung în miez de noapte. Ce înseamnă


Ultimul update: Vineri 21 Februarie 2020 09:56
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 21:54
Categorie: iLikeIT
Consecințele grave ale telefonului asupra organismului. Cum ne afectează sănătatea

Mii de utilizatori Samsung au primit un mesaj misterios în miez de noapte, iar mulți au crezut că dispozitivele le-au fost atacate de hackeri. Compania a reacționat însă și și-a cerut scuze pentru notificare, ce ar fi fost trimisă din greșeală.

Mii de oameni au primit o notificare de la aplicația „Find My Mobile” la primele ore ale dimineții de joi. Mulți au comentat nervoși pe rețelele de socializare că notificarea i-a trezit din somn, în timp ce alții s-au speriat, crezând că telefoanele lor au fost atacate de hackeri, potrivit BBC.

Mai multe persoane au postat imagini cu alerta, încercând să afle ce înseamnă.

„Am primit o notificare misterioasă pe mobil. M-am speriat că cineva a încercat să mă urmărească, dar se pare că mii de oameni au primit asta? @SamsungMobile ce se întâmplă", a scris pe Twitter un utilizator, care a atașat și o imagine cu notificarea.

Într-un comunicat, Samsung și-a cerut scuze pentru alerta trimisă din greșeală către un „număr limitat” de dispozitive. Compania a anunțat că mesajul a fost trimis în urma unui test intern și nu a afectat în niciun fel dispozitivele care l-au primit.

Notificarea a fost recepționată de noile dispozitive din gama Galaxy, precum și pe noul Z-Flip, dar și pe unele tablete și laptopuri produse de Samsung.

 

 

Sursa: BBC