Ultimul mesaj al prezentatoarei britanice care s-a spânzurat la 40 de ani


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 17:22
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 17:20
Categorie: Stiri externe
Caroline Flack

Prezentatoarea britanică de televiziune Caroline Flack, găsită decedată sâmbătă în apartamentul său din Londra, a murit prin spânzurare, iar paramedicii nu au reuşit să o resusciteze, potrivit raportului medicului legist, informează miercuri Reuters.

Sinuciderea la vârsta de 40 de ani a fostei prezentatoare a unei populare emisiuni a reaprins o dezbatere în Marea Britanie referitoare la maniera în care tabloidele publică ştiri despre vieţile celebrităţilor, precum şi despre internauţii care lansează comentarii maliţioase pe reţelele de socializare.

Cu ocazia prezentării raportului, medicul legist Sandra Polson a declarat că o persoană neidentificată i-a oprit pe agenţii de poliţie şi i-a condus către o adresă rezidenţială din nord-estul Londrei sâmbătă, unde au găsit o femeie întinsă pe spate.

"Se pare că a fost găsită spânzurată", a spus Polson, fără să numească sau să dezvăluie identitatea persoanei care a găsit trupul prezentatoarei. Mama ei a precizat că aceasta a fost sfătuită să nu publice acel mesaj.

Familia acestea a prezentat un mesaj nepublicat pe Instagram al victimei, pe care l-a scris cu puțin timp înainte să moară.

„Întreaga lume și viitorul meu mi-au fugit de sub picioare”, preciza Caroline.

Ambulanţa a sosit la faţa locului şi paramedicii au aplicat manevre de prim-ajutor, dar nu au reuşit să o resusciteze. Decesul a fost pronunţat sâmbătă, la 14:36 GMT.

În urma autopsiei, cauza decesului a fost spânzurarea. Medicul legist a amânat prezentarea celorlalte concluzii ale anchetei până în data de 5 august.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO