"Călătoria" în lumea Star Wars, posibilă datorită unei tehnici moderne. Prețul experienței

Ultima actualizare: 21-08-2019 09:43

O incursiune în povestea fantastică din seria Războiul Stelelor este acum la îndemâna oricărui american care trece prin New York.

De acum, la un mall din metropola americană s-a deschis o sală în care poţi pătrunde în realitatea virtuală a Războiului Stelelor. Aşa că, acea galaxie îndepărtată în care se desfăşoară acţiunea seriei ştiinţifico-fantastice este acum mai aproape.

O "călătorie" în lumea cavalerilor Jedi şi a soldaţilor imperial costă 30 de dolari şi include senzaţii pe măsură. Asta pentru că firma care a instalat acest spaţiu virtual a folosit o tehnică de ultimă oră, iar cei ce se aventurează în joc nimeresc în mijlocul acţiunii din seria Star Wars.

Curtis Hickman, co-fondator The Void: "Efectele vizuale din această producţie sunt fantastice pentru că sunt aceeaşi oameni care lucrează în cinematografie şi produc efectele vizuale pentru aceste filme şi au experienţă. "

Curtis Hickman, co-fondator The Void: "Cel mai special lucru este că sunt antrenate toate simţurile. Primeşti o vestă pe care trebuie să o porţi şi care vibrează atunci când eşti lovit, poţi simţi acest lucru. Treci mai departe şi poţi simţi căldura planetei, poţi mirosi fumul din atmosferă. Ne concentrăm cu adevărat pe fiecare simţ pe măsură ce mergi mai departe şi facem ca totul să pară real. E ca şi cum ai fi acolo. Nu este doar realitatea virtuală pe care o ai şi acasă. E mai mult de atât."

Potrivit iniţiatorilor proiectului, acest tip de distracţie în mall-uri e abia la început. Prima sală din New York ar putea fi urmată de alte 25, în întreaga lume, în următorii trei ani.

Curtis Hickman, co-fondator The Void: "Oamenii caută mai multe experienţe. Suntem asaltaţi de media. Am putea avea orice ne-am fi dorit vreodată pe telefoanele mobile, să urmărim orice film dorim la orice oră, totul este la distanţa vârfurilor degetelor noastre dar eu cred că oamenii vor să iasă şi să experimenteze mai mult. Ei vor să îşi ducă prietenii în aventuri. Vor să facă lucruri pentru care nu trebuie să traverseze jumătate de ţară. Vor doar să iasă din casă seara şi să se bucure sau să creeze propriile poveşti, iar noi oferim exact acest lucru aici la The Void şi cred sincer că acesta este viitorul distracţiei."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO