Omniasig VIG a achitat despagubiri de 5,5 milioane de euro dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, din 2014

Ultima actualizare: 20-09-2015 07:02
siutghiol

Omniasig Vienna Insurance Group a achitat 5,5 milioane euro pentru inlocuirea aeronavei distruse in accidentul aviatic produs, pe 15 decembrie 2014, pe lacul Siutghiol din judetul Constanta.

Suma include toate despagubirile datorate urmasilor legali ai membrilor echipajului, informeaza, joi, compania, potrivit Agerpres.

"Omniasig VIG a platit deja suma necesara achizitionarii noului aparat de zbor, ce va reintra in scurt timp in operarea serviciului aeromedical SMURD pentru reluarea misiunile de salvare. Despagubirea s-a facut in baza politei de asigurare de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane, polita incheiata de Inspectoratul General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne, in cadrul dosarului de dauna deschis ca urmare a producerii accidentului", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Omniasig Vienna Insurance Group s-a clasat in 2014 pe locul al doilea in topul companiilor de asigurari generale din Romania, avand indicatorii de solvabilitate si lichiditate la nivele superioare si sigure. Astfel, capitalul social al companiei depaseste 439,645 milioane de lei, marja de solvabilitate disponibila este de 227,095 milioane de lei, in conditiile in care marja de solvabilitate minima impusa de lege este de 138,451 milioane de lei, gradul de solvabilitate este de 164% si coeficientul de lichiditate de 1,69.

Vienna Insurance Group (VIG) este o companie care activeaza pe piata asigurarilor in Austria si in Europa Centrala si de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de tari. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor si aproximativ 23.000 de angajati. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!