Pentagonul s-a "abonat" la camioanele Roman. Cum se schimba Duster-ul la fata pentru Occident
Avem si motive de mandrie, pentru ca nu toate merg rau in tara noastra. "Dacia" a ajuns masina de politie in Spania, iar camioanele de la Brasov sunt cumparate cu sutele de americani.
Trimitem asadar peste mari si tari nu doar medici si specialisti IT, ci si marfuri care aduc profit in economie.
Dincolo de pretul mic de plecare, Dusterul a devenit interesant pentru serviciile speciale care le-au transformat in ambulanta sau masini de politie. Putini stiu ca sunt folosite si ca patrula forestiera in Germania sau masina oficiala a scolii de ski din Franta.
Alegeri 2024
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
15:30
Alegeri prezidențiale 2024. Ce spuneau sondajele de opinie despre candidați în urmă cu 6 luni și ce arată acum
14:08
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
Desi Renault detine tehnologii 4x4 mai avansate, a ales sa faca la Dacia o masina care nu exceleaza la nici un capitol. Nu e nici puternica si nici luxoasa nu putem spune. Dar are un atu imbatabil. Tine cu casa.
Intr-o epoca a chibzuintei, masinile romanesti gasesc clienti in toata Europa, dar si in locuri exotice precum Guadelupa, Tahiti sau Martinica.
Nu doar Dacia merge bine la export. Camioanele fabricate la Brasov stau alaturi de celebrele Hummer-uri americane in teatrele de razboi.
Sute de astfel de camioane circula deja in Irak si Afganistan si, pentru ca au fost multumiti de calitatea de la Brasov, s-au intors an de an sa comande mai multe.
Uzina de la Brasov a livrat deja peste 1000 de bucati si se pregateste de un nou contract cu americanii.
Americanii sunt pretentiosi, dar platesc bine si la timp. Au mai cerut basculante, masini de pompieri, cisterne si tractoare. Singura nedumerire a fabricantului de la Brasov este ca guvernul Romaniei prefera importurile si nu a facut pana acum nici o comanda.