Cel mai bun sfat de Crăciun. Ce să faceți ca să nu greșiți când cumpărați cadouri

09-12-2018 17:56

"Am rezolvat 4, mai am 8". Cu zâmbetul pe buze, dar și cu un ochi la buzunarul doldora de liste cu dorințe pentru Crăciun, ajutoarele moșului au luat la pas târgurile și magazinele. 

Fiecare își numără prietenii, apropiații, colegii și rudele, și încearcă să găsescă darul ideal.

Doar că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea de la stand, mai ales în cazul celor care se lasă duși de val și sfârșesc prin a cumpără mai multe pentru ei... decât pentru ceilalți.

În magazine nu mai ai loc de oameni preocupați. Unii au deja lista făcută alții îi numără abia acum pe cei cărora trebuie să le cumpere ceva. Multe dintre ajutoarele moșului chiar își dau osteneala să găsească exact acel lucru care să-l bucure pe destinatar.

Așa că își caută inspirația în târgurile de creație tot mai numeroase în ultimii ani. De aici iau, în general, lucruri care să le placă în primul rând lor, doar că ... nu întotdeauna este o idee grozavă.

Reporter: Ai dat greș vreodată?
Cumpărător: ”A, desigur. ”
Reporter: Ți-au spus?
Cumpărător: ”Nu, intuiesc. Am văzut că nu le poartă, explicația e că păstrez la loc sigur”.

Iar dacă obișnuiești să ajungi acasă cu mai multe lucruri pentru tine decât pentru ceilalți, balanța negativă e garantată.

Cumpărător: ”Pentru mine nu e un buget. Pentru prieteni undeva la 5-700 de lei.”
Cumpărător: ”Pentru mine nu am limită.”

Oricât de mic sau de mare ar fi bugetul, nu lăsăți cumpărăturile de sărbători pe ultima sută de metri, ca să nu dați greș.

Conform unui studiu realizat recent de o platformă de comparare a prețurilor, de acest Crăciun românii și-au propus, în medie, să cheltuiască în jur de 800 de lei pe atenții.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  


VIDEO PROTVPLUS.RO