Un barbat a murit zdrobit in timp ce repara o instalatie de macinat carbuni

Ultima actualizare: 19-09-2012 17:04

Un muncitor de 53 de ani din Murfatlar a murit in urma cu cateva ore in chinuri groaznice, strivit in cuva unei instalatii de macinat carbuni.

Omul intrase in interiorul mecanismului blocat si a incercat sa-l repare, iar cand i-a dat de capat le-a strigat se pare colegilor lui ca pot sa-l reporneasca. Totusi el nu a apucat sa iasa afara cand a fost actionat butonul.

Colegii sai i-au auzit tipetele disperate si abia atunci si-au dat sema ca omul a fost macelarit de cutitele care sfarmau carbunii.

Accidentul s-a petrecut in incinta fabricii de creta din localitatea Murfaltar. Medicii de la ambulanta impreuna cu ceilalti muncitori au reusit sa-l scoata pe barbat din utilajul de macinat carbuni si au inceput imediat manevrele de resucitare care nu au dat din pacate nici un rezultat.

Trupul barbatului era practic zdrobit de la brau in jos, iar omul a murit din cauza hemoragiei puternice. La fata locului au ajuns imediat criminalistii, dar si angajati de la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru a incepe cercetarile.

Tragedia s-a petrecut in jurul orei 7 dimineata, la doar o ora dupa ce muncitorul intrase in tura. Un bulgare de carbune ramasese blocat in cuva, iar omul a incercat sa-l scoata. Nu se stie apoi de ce le-a strigat colegilor sa porneasca aparatul daca el inca nu iesise. Este posibil sa fi alunecat inapoi.

Inspectorii de munca si politistii incearca sa se lamureasca acum cui apartine vina acestui accident ingrozitor.

Barbatul lucra de 6 ani ca si operator utilaje. Era casatorit si avea 7 copii dintre care doi minori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO