Tara, tara vrem ostasi!

Ultima actualizare: 07-04-2012 14:13

Este strigatul armatei romane, care incearca sa convinga oamenii sa intre in randul ei, in conditiile in care, in fiecare an, din Ministerul Apararii pleaca cel putin10% dintre angajati. Si asta, pentru ca prefera meserii platite bine.


Militarii au avut misiune grea. Au trebuit sa zambeasca si sa arate cat de frumoasa poate fi cariera de soldat. Si asta, ca sa-i convinga pe tinerii veniti la Mil Fest sa intre in armata.

Armata are nevoie de soldati in conditiile in care tot mai multi angajati migreaza catre alte institutii pentru un salariu mai bun, lucru care il ingrijoreaza si pe ministrul Apararii.

Un soldat sau un gradat voluntar pleaca de la un salariu de baza de 1150 de lei, la care se mai adauga diverse sporuri pentru hrana si cazare. Dincolo de toate, cariera militara promite un loc de munca sigur.

Pe langa cele 4500 de locuri, Ministerul Apararii a scos la Mil Fest si oferta educationala. La mare cautare sunt cele 70 de locuri oferite de Academia Fortelor Aeriene pentru tinerii care viseaza sa devina piloti sau controlori de trafic, cariere care pot fi continuate cu succes si in civil.

Intre demonstratiile de maiestrie, militarii si-au mai indulcit viata de soldat cu melodiile Andrei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO