Suparati pe ospatar, au dat cu spray paralizant in restaurant!

Ultima actualizare: 11-07-2012 06:05

Scandal intr-un restaurant din Capitala! Dupa ce au baut bine, patru indivizi s-au luat la cearta cu un ospatar. Nervos, unul dintre ei l-a atacat cu un spray paralizant.


Ospatarul, un coleg de-al sau, dar si o fetita de 3 ani au ajuns la Spitalul Municipal, dupa ce au inhalat substanta pulverizata.

Scandalagiii au luat-o la fuga, insa, unul dintre ei a fost prins de oamenii aflati in local si retinut pana a venit politia.

Incidentul s-a petrecut inainte de miezul noptii, intr-un restaurant din cartierul Crangasi. Patru tineri aflati la o masa au baut bine si au spart doua halbe de bere. Ospatarul le-a atras atentia si acestia s-au enervat. Dupa ce au ripostat cu injurii, unul a folosit un spray paralizant, apoi au luat-o toti la fuga. Cateva persoane au alergat dupa ei si au reusit sa il prinda pe unul. Intre timp, cei aflati in restaurant au iesit afara, inecati de sprayul paralizant.

Politistii incearca sa ii gaseasca acum si pe amicii celui prins.

Oamenii aflati intr-un separeu al restaurantului, la un botez, erau revoltati ca incidentul le-a stricat petrecerea.

Politistii de la Sectia 20 au audiat martorii si persoanele implicate in incident, pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO