Soferii romani circula in legea lor: fara inspectie si chiar fara carnet!


Ultimul update: Luni 26 Martie 2012 03:30
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

In Romania legile sunt facute doar ca sa fie incalcate. Este principiul dupa care se ghideaza in viata zeci de conducatori auto ce au fost atentionati de Politia Rutiera pe Autostrada Bucuresti - Pitesti.

O masina de teren a fost inregistrata cu viteza peste limita legala, 176 de kilometri la ora, de un radar mobil aflat la kilometrul 96 pe Autostrada Bucuresti Pitesti.

Politistii i-au facut soferului semn sa opreasca. Acesta a incetinit, s-a oprit pentru o clipa, dupa care brusc s-a razgandit.

La kilometrul 36, politistii au organizat un filtru care ar fi trebuit sa-l opreasca pe fugar. Surpriza insa: individul n-a mai aparut. Cel mai probabil a realizat ce il asteapta si a parasit autostrada la prima iesire.

Agentii au numarul masinii si il vor cauta. Barbatul risca, pe langa amenda de 500 de lei pentru viteza, sa ramana 30 de zile fara permis pentru ca a fugit de langa echipaj.

Tot marti, un alt sofer a fost prins la volan fara carnet, iar la verificarile efectuate asupra transportatorilor de marfuri s-a constatat ca putini erau in regula.

Recordman absolut este insa un domn care conducea un camion vechi si care a fost amendat cu 30.000 de lei. Circula fara licenta, iar ultima inspectie tehnica a masinii o facuse in 2006.

Actiunile Politiei Rutiere vor continua si in zilele urmatoare, in 10 judete ale tarii.


Shimbari la varf in Ministerul de Interne si in Politia Romana
Nervos pe politistii care l-au oprit pentru viteza!
Scandal intr-o benzinarie din Dambovita intre politisti si un sofer nervos
VIDEO PROTVPLUS.RO