Scandal teribil in Iasi! Protagonisti: un ofiter MApN, 3 amici si o familie

Ultima actualizare: 30-04-2012 21:52

UPDATE: Scandal cu multe "grade" la Iasi, unde un locotenent din Batalionul "Lupii Negri" si trei prieteni de-ai lui s-au incaierat cu o familie la care, sustin ei, s-ar fi refugiat niste copii ce le-au lovit parbrizul masinii.

Oamenii spun insa ca nu stiu nimic nici de copii, nici de autoturism si ca ofiterul si amicii lui i-ar fi batut fara vina. Fiecare tabara si-a sustinut dreptatea si in strada, pana cand au venit trupele speciale, dar si la politie, unde au dat declaratii.

Barbatul in varsta de 34 de ani sustine sus si tare ca este nevinovat si ca nu a atacat pe nimeni. De partea cealalta, cei care il acuza spun ofiterul a condus masina, desi ar fi fost vizibil baut, si ca i-a atacat. Una dintre cele patru persoane agresate a ajuns la spital.

Pana la urma, oamenii legii i-au intocmit dosar penal ofiterului pentru violare de domiciliu, distrugere si lovire. El nu va fi cercetat insa si pentru ca ar fi condus sub influenta bauturilor alcoolice. Explicatia? A fost gasit de politisti dupa ce a coborat din masina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO