Scandal monstru la inspectoratul scolar Dambovita!

Dată publicare: 15-07-2009 00:00
Dată actualizare: 24-10-2012 11:15


Sefa institutiei este acuzata de directorul unei scoli ca a modificat lucrarea fiicei ei, la testele nationale.

Acuzata se numeste Aurora Solomon, iar din 7 mai anul curent este inspector general scolar in Dambovita. A venit de la o scoala din orasul Fieni, acolo unde inca mai preda Limba Romana. Acum directorul unei scoli, o acuza ca a corectat lucrarea fiicei ei, la testele cu subiect unic, dar a si modificat-o

Cei doi fosti colegi, acum dusmani declarati, isi arunca vorbe grele. Primele acuzatii vin din pareta directorului, de la scoala unde profesoara de Limba Romana a predat si inca mai tine cursuri.

El spune ca femeia a corectat lucrarea fiicei ei la testele nationale, astfel incat sa para ca fata si-ar fi rectificat greselile. Inspectoarea neaga orice frauda si spune ca il va da in judecata pe director, care le-a stricat imaginea, ei si fiicei sale.

De altfel ea sustine ca directorul ar fi pus la cale un santaj, drept dovada ca a xeroxat lucrarea fetei, inainte sa o predea pentru corectare. Itele, deocamdata incurcate, ale acestui conflict vor fi descalcite de cei de la inspectoratul scolar, iar profesorul care va fi gasit vinovat isi poate pierde functia.

Tags: scandaluri,


VIDEO PROTVPLUS.RO