Sarituri peste obstacole, cascadorii si plimbari cu caii!

30-05-2009 00:00

Pentru al doilea weekend consecutiv, Parcul Crangasi din Capitala s-a transformat in spatiu de concurs pentru probe de echitatie.

 

Vremea mohorata nu i-a impiedicat pe bucuresteni sa admire animale de valoare, manate de concurenti cu experienta. In pauze, copiii au fost plimbati pe caluti salvati de la moarte de un adapost privat infiintat pentru ingrijirea cabalinelor maltratate.

Singura fata din concurs are doar 19 ani, dar de 12 practica acest sport nobil. Mama ei nu s-a obisnuit insa nici acum sa-si vada fata calare, in galop, dar vine cu inima stransa la fiecare competitie. Poate de asta curajul si indemanarea tuturor concurentilor au fost rasplatite cu aplauze.

Savurate din plin au fost si momentele de cascadorie, cand oamenii au vazut cum unii cai, blanzi ca mieluseii, isi tin calaretii si invers pe burta!

Iar copiii s-au plimbat pe caii adusi de la un adapost, dupa ce fusesera maltratati sau lasati de izbeliste, bolnavi si infometati de stapani fara inima.

Au fost prezentate si exemplare valoroase, cum ar fi de exemplu un armasar agitat, de 6 ani, din rasa Frizian, celebrul cal al razboaielor Europei apreciat inca din vremea Cruciadelor.


VIDEO PROTVPLUS.RO