Barbatul electrocutat in timp ce facea dus, victima neglijentei unui vecin?


Ultimul update: Luni 26 Martie 2012 12:00
Data publicarii: Duminica 02 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

A vrut sa faca un dus ca orice om si in loc de apa, a primit prin tot corpul curent electric. Este aventura care l-a dus pana pe marginea prapastiei pe un barbat de 70 de ani, din Iasi. I s-a tras de la un cablu electric neizolat, care a atins conductele.

 

Cand a sosit ambulanta, batranul era mai mult mort decat viu. Medicii de la SMURD l-au resuscitat zeci de minute.

Era aproape miezul noptii. Pensionarul a vrut sa faca un dus inainte de culcare. Nu avea de unde sa stie ca apa o sa-l scuture bine. Practic, a atins robinetul si ala a fost.

Incidentul bizar are si o explicatie. Firele electrice si teava de apa calda se afla in acelasi perete. Astfel, este posibil ca unul dintre cabluri sa fi atins conducta. Reprezentantii companiei de electricitate spun ca de vina ar fi chiar un vecin de-al victimei. A schimbat de capul lui instalatia electrica din baie si nu a izolat bine firele.

Locatarii traiesc de acum cu frica in san. Se feresc cat pot de instalatiile sanitare.

Batranul electrocutat este in coma la spital. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire. Compania de electricitate a oprit curentul in apartamentul lui, dar a lasat firele neizolate pana luni, cand o sa inceapa o noua saptamana de lucru.

Tags: electrocutati,

A murit electrocutat de grilajul unui magazin! Se adapostea de ploaie
A murit electrocutata, cand a incercat sa scoata din priza frigiderul!
Un bunic si nepotul sau au murit electrocutati intr-un accident stupid
VIDEO PROTVPLUS.RO