Parintii bebelusilor din cazul Giulesti cer despagubiri de milioane de euro

Ultima actualizare: 12-06-2012 17:09

Parintii micutilor care au fost internati la Maternitatea Giulesti pregatesc deja un proces impreuna cu mai multi avocati. "Ne-au nenoricit pruncii, sa plateasca", spun oamenii, cu toata dreptatea din lume.

Parintii bebelusilor morti in incendiul de la reanimare au fost nevoiti sa retraiasca drama. Procurorii i-au rechemat la audieri ca sa adune cat mai multe versiuni despre ce s-a intamplat in acea seara, minut cu minut.

La Parchet, s-a discutat inclusiv despre despagubiri. Oamenii stiu ca banii ceruti drept daune nu le vor aduce pruncii inapoi, insa cei vinovati trebuie sa plateasca intr-un fel. Despagubirile pe care le cer sunt de ordinul milioanelor de euro. Ruda unuia dintre nou-nascutii care au pierit in incendiu se gandeste, de exemplu, la trei milioane de euro.

Pe de alta parte, asistenta Florentina Carstea, arestata pentru 29 de zile, plange fara incetare, spune avocata sa. Stie ca isi are partea ei de vina, dar spera ca ancheta sa scoata la lumina intregul adevar si sa nu ramana singura responsabila.

Vineri, raspund la intrebarile procurorilor colegii asistentei. Incetul cu incetul, anchetatorii ne vor raspunde si la intrebarea: cine este responsabil pentru improvizatia ucigasa de la instalatia electrica?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO