O menajera a cazut de pe acoperisul cladirii unde lucreaza!

Dată publicare: 31-08-2010 00:00
Dată actualizare: 04-10-2012 02:30


Un grav accident de munca, produs la o companie de asigurari din Capitala, trebuie lamurit. O femeie de serviciu care facea curatenie pe acoperis s-a prabuit de la aproximativ trei metri.

Medicii incearca sa-i aline suferinta, iar mai multe echipe de anchetatori i-au preluat cazul. Printre altele, trebuie sa afle cine a pus-o pe victima sa se catere pe cladire si in ce conditii.

Geamul spart al luminatorului si cateva pete de sange alcatuiesc scena pe care au gasit-o criminalistii la o anexa a sediului Omniasig de pe Calea Grivitei. Femeia de 30 de ani a fost dusa la Elias, cel mai apropiat spital.

"Ne-a povestit ca se suise pe anexa sa curete frunzele si ca la un moment dat a calcat pe geamul luminatorului. Acesta s-a spart si femeia a cazut in camera centralei termice. Pentru cateva minute si-a pierdut cunostinta. A venit la noi cu zgarieturi si vom vedea pe radiografii daca are fracturi sau nu. Are zgarieturi, dar acum este stabilizata", spune dr. Valentin Calu, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

Politia capitalei a preluat imediat cazul. Incidentul in care a fost ranita femeia este considerat accident de munca, iar ITM Bucuresti a deschis rapid un dosar.

Printr-un comunicat, compania OMNIASIG a anuntat ca:
"Doamna care a suferit in cursul zilei de astazi un accident de munca, fara repercusiuni grave, in timp ce isi exercita activitatea profesionala intr-un sediu OMNIASIG, nu este angajata a OMNIASIG, ci a unei firme specializate de curatenie".

Chiar si asa, spun cei de la Inspectia Teritoriala a Muncii, de maine vor cerceta absolut toate actele, inclusiv cele incheiate intre compania de asigurari si firma de curatenie.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO