O mama si doi copii loviti in plin pe TROTUAR de un sofer inconstient!

Ultima actualizare: 04-11-2012 23:18

UPDATE: "Am zis ca e sfarsitul lumii". Sunt vorbe pe care le-a rostit, cu mare greutate, martorul unui accident sinistru, petrecut pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti.

O femeie si cei doi copii ai ei au fost raniti, dupa ce o masina a nimerit in viteza pe trotuar. Mama are picioarele zdrobite, iar cei mici au vazut toata scena. Vinovati sunt niste soferi, care s-au lovit atat de tare in mijlocul drumului, incat unul dintre ei a iesit cu autoturismul in decor, direct peste trecatori.

Locul in care s-a produs accidentul s-a umplut de politisti, medici si pompieri. Doua masini au fost zdrobite si cel putin doua persoane au avut nevoie urgenta de ajutor.

Soferul unui Opel a virat stanga, desi indicatorul ii interzicea clar acest lucru. Din sensul opus venea regulamentar o alta masina. Cele doua vehicule s-au izbit, iar primul s-a rasturnat de cateva ori si s-a oprit pe trotuar. Acela a fost momentul in care o femeie si doi copii care erau acolo au fost loviti.

Prins intre copac si masina rasturnata, un copilul de 11 luni a scapat, culmea, neatins.

Cel care a virat riscant va fi tras la raspundere pentru accident. Nici celalalt nu este complet nevinovat. Politistii au masurat 26 de metri urmele de franare. Asadar, daca n-ar fi avut viteza mare, raul putea fi evitat.

Toti cei trei adulti raniti, dar si copiii, sunt monitorizati de medici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO