Ignorati ambulantele in trafic? S-ar putea sa ramaneti fara permis

Ultima actualizare: 16-10-2012 04:57

Data viitoare cand auziti sirena unei ambulante, ganditi-va macar ca ati putea sa ramaneti pietoni si fara cateva sute de lei in buzunar, daca nu va pasa ca viata cuiva este in pericol.

In Bucuresti, Politia Rutiera a inceput sa insoteasca peste tot salvarile, pentru ca soferii acestora se plang ca nu se mai pot descurca deloc in traficul nebun.

Si ca sa va convingeti, iata mai jos un exemplu elocvent in acest sens!

Membrii echipajului unei ambulante au pornit spre o urgenta. Cu totii erau constienti ca trebuie sa ajunga la pacient cat pot de repede. In astfel de situatii, cateva secunde pot face diferenta dintre viata si moarte.

Nu de aceeasi parere au fost si soferii intalniti in trafic. Pentru unii dintre ei, timpul parca se oprise in loc si imperturbabili au mers cu viteza melcului. Altii, insa, au considerat ca problemele pe care le aveau de rezolvat erau mai importante, asa ca au taiat calea ambulantei.

Nici cu pietonii nu a fost usor. Parca toti voiau sa traverseze exact cand auzeau sirenele.

In 15 minute, ambulanta era sa fie implicata in tot 15 accidente. Asa ca, impreuna cu politistii, angajatii ambulantei s-au hotarat sa-i trezeasca la realitate pe soferii care cred ca urgenta lor este mai mare.

Au inceput actiuni comune, in care agentii rutieri au fost si in salvari si in preajma lor. Nu au iertat niciun sofer, indiferent de explicatie.

De pilda, un tanar a ramas si fara permis si este si bun de plata. Iar lista cu cei ca el se anunta lunga, pentru ca misiunile abia au inceput.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO