Mandatul de arestare pentru arbitrul Bogaciu nu va fi prelungit

Aurelian Bogaciu

Tribunalul Arges a decis, marti, ca mandatul de arestare emis pe numele arbitrului Aurelian Bogaciu sa nu fie prelungit, magistratii respingand astfel propunerea procurorilor DNA in acest sens.

 

Decizia a fost atacata deja cu recurs de catre procurorii DNA.

Recursul va fi judecat miercuri, la Curtea de Apel Pitesti.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de 29 spre 30 aprilie, sub acuzatia de luare de mita.

Citește și
Aurelian Bogaciu
Arbitrul Aurelian Bogaciu a ajuns dupa gratii in dosarul "mita in fotbal"!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Bogaciu este acuzat de catre procurorii anticoruptie ca a primit suma de 5.000 de dolari de la finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, pentru a favoriza echipa intr-un meci disputat cu Universitatea Craiova.

In dosarul coruptiei din arbitraj, in 14 aprilie au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile, finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, precum si fostul director al OPC Arges Cristian Libertatu. Penescu si Facaleata sunt acuzati de dare de mita, iar Constantin si Libertatu, de luare de mita.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Arbitrii Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au parasit arestul IPJ Arges
Arbitrii Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au parasit arestul IPJ Arges

UPDATE - Situatie neasteptata vineri amiaza la Pitesti, unde arbitrii Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au fost eliberati sub control judiciar de judecatorii Curtii de Apel din Pitesti.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ajuns dupa gratii in dosarul
Arbitrul Aurelian Bogaciu a ajuns dupa gratii in dosarul "mita in fotbal"!

UPDATE: Arbitrul Aurelian Bogaciu, arestat miercuri noapte pentru 29 de zile, a fost incurajat de tatal lui. Cand si-a vazut fiul cu catuse, i-a strigat ca il considera cel mai bun din tara si sa aiba incredere ca va fi eliberat.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.