Maia Morgenstern s-a ales cu pasaport...de Olt

Ultima actualizare: 04-05-2012 00:33

Toti cetatenii care intra zilele acestea in judetul Olt primesc "pasaport de oltean". Documentul este valabil pe toata perioada festivalului de umor "Oltenii si...restu' lumii", organizat la Slatina.

Eu sunt olteanca prin alianta cu sotul meu, care este de la Horezu, din Valcea. Sunt mandra ca am primit pasaport de oltean
Maia Morgenstern, actrita

Soferii au fost opriti la drumul mare de olteni costumati ca pe vremea lui Iancu Jianu si, sub amenintarea unei tigai, au fost intrebati care este scopul si durata vizitei.

Au fost primiti cu praz, pastrama si vin invitati de seama: Maia Morgenstern, Stefan Popa Popa's si Geo Saizescu. Maia Morgenstern a fost primul cetatean care a primit pasaport de oltean. Actrita a intrat imediat in joc.

In fiecare an am venit la acest festival. Asta spune multe. Ma simt oltean get beget
Stefan Popa Popa's, caricaturist
Petrecerea s-a mutat apoi in buricul targului, carciuma care se numeste "La cateaua lesinata". Odata cu vinul au curs in valuri si bancurile.

Festivalul "Oltenii si...restu' lumii" mai tine inca doua zile, in care oltenii si oaspetii lor vor avea parte de spectacole de teatru, expozitii de caricatura si un targ al mesterilor populari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO