Lumea fotbalului, in soc, dupa vestea ca Mutu a fost depistat pozitiv


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 18:18
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
Adi Mutu

UPDATE - Anuntul Comitetului Olimpic Italian, care a facut public faptul ca Adrian Mutu a picat un test antidoping, a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe fostii colegi sau colaboratori ai fotbalistului.

 

"Am auzit si eu acum de acest lucru, dar poate nu e adevarat. Eu spun sa asteptam sa vedem daca se confirma. Eu nu pot sa cred un astfel de zvon", a spus pentru Mediafax fostul international Gica Popescu.

Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a fost socat cand a aflat ca atacantul roman Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina: "Ce veste imi dati?", le-a spus Corvino jurnalistilor.

Razvan Rat a declarat pentru ProSport: "Nu-mi vine sa cred, dar cred ca ar trebui sa se faca si testul B. Stiu ca asa se face de obicei si intr-o asemenea situatie e mai bine sa asteptam sa vedem ce se intampla".

"Daca vorbim de o suspendare de 4 ani, s-a terminat fotbalul pentru Mutu! Una e sa ai 24 de ani, alta e sa ai 31. Sa stai si un an de zile este foarte greu. Ca imagine, niciun club nu va mai fi interesat de el" a declarat la randul sau Nicu Gheara, potrivit www. sport.ro.

Ciprian Marica: "Sunt socat, nu-mi vine sa cred!"

"Mutu s-a dopat irational, deoarece sibutramina nu aduce niciun beneficiu. Sibutramina este o substanta care este prescrisa pentru a reduce senzatia de foame. Mi se pare anormal ca Mutu sa foloseasca sibutramina, pentru ca nu vad de ce avea nevoie de aceasta substanta. Este o eraore din partea jucatorului si ar putea fi suspendat de WADA, care este extrem de severa in astfel de cazuri. Nu pot intelege de ce a luat acest produs. Jucatorul nu isi putea imbunatati prestatiile din teren cu ajutorul acestei substante", a spus medicul sportiv Piero Volpi, care in trecut a fost angajat al clubului Internazionale Milano.

Ramaneti pe www.stirileprotv.ro pentru alte reactii si noi informatii despre cazul de dopaj ce-l are protagonist pe Adrian Mutu!

Adrian Mutu pierde 8,5 milioane de euro daca Fiorentina renunta la contract!

Toate detaliile despre noul scandal MUTU le aflati pe www.sport.ro

Dezbate acest subiect pe Facebook!

Sursa: Pro TV

MUTU depistat POZITIV la un test antidoping! Ar putea fi suspendat 4 ani!
Adrian Mutu, viata de fotbalist cu iubite focoase!
Sibutramina te face mai rezistent la efort si dispare din sange a doua zi
VIDEO PROTVPLUS.RO