Jean si flexul razbunator: a distrus cu rautate doua banci "nevinovate"!

Dată publicare: 12-08-2010 00:00
Dată actualizare: 31-10-2012 04:33


"Jeane, lasa bancile in pace", a rasunat miercuri seara intr-un cartier din Targu Carbunesti, unde un barbat isi implinea cu flexul in mana razbunarea impotriva intregului bloc.

Corul strigatelor nu l-a induplecat insa - omul a retezat nervos picioarele celor doua banci de la intrarea in scara si le-a carat apoi in curtea primariei.

Le-a platit-o cu aceeasi moneda, spune el, vecinilor care au cerut aprobare sa tunda teii din fata ferestrelor sale.

L-ar fi ars, pesemne, la inima, sa vada crengile taiate si a decis ca nu poate sa iasa numai el in paguba...

Samanta acestui scandal care a inveninat blocul e avizul pe care un locatar l-a scos de la primarie, ca sa tunda cei doi tei sub care se aflau bancile. Omul a vrut doar sa scape de insectele care i-au umplut casa si nu banuia ca asta il va scoate din minti pe vecinul Jean Trandafir.

Zeci de minute locatarii din bloc au incercat sa-si convinga vecinul ca teii tunsi vor creste la loc si ca umbra lor va fi chiar mai deasa. Jean a tinut insa mortis sa le taie si el ceva: bancile de la intrare pe care mai zaboveau uneori.

Mi-ati luat umbra, v-am lasat si eu fara locul de relaxare - pare sa fie tot ce conteaza pentru omul cu flexul. E sigur ca nu-l poate pedepsi nimeni pentru ce a facut...

Insa pentru acesta iesire, domnul Trandafir o sa fie chemat si la audieri, dar tot el se simte discriminat.

Tags: scandaluri,


VIDEO PROTVPLUS.RO