Jaf ca in filme la o casa de schimb valutar din Medgidia


Ultimul update: Duminica 22 Aprilie 2012 14:47
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un individ cu fata acoperita de o cagula a spart partea de jos a usii si a intrat peste casiera.


Hotul a actionat dupa lasarea intunericului, la o casa de schimb valutar chiar din centrul orasului, vizavi de sediul Judecatoriei. Nu l-a speriat faptul ca zona era intens circulata, nici ca in apropiere se aflau mai multe sedii de banci.

Casiera spune ca atacatorul a spart partea de jos a usii, care era din PFL, a intrat si a amenintat-o cu o sabie. Femeia sustine ca a incercat sa se opuna, dar hotul i-a luat toti banii din sertar: 18.000 de lei si 300 de dolari.

Un barbat care se afla incaperea vecina a auzit-o pe casiera tipand si a sunat la 112. Pana sa vina insa politia, hotul a fugit cu tot cu banii. In graba, a scapat cateva bancnote, dar n-a mai stat sa le adune.

Nimeni nu a reusit sa-i vada chipul. Pe langa masca, si-a protejat fata si cu o umbrela. Si cum purta manusi, nu a lasat nici amprente, asa ca politistii nu au deocamdata prea multe indicii.

Oamenii legii sustin ca barbatul a avut probabil informatii clare despre casa de schimb valutar. In locul in care functioneaza oficiul, urmau sa se monteze camere de supraveghere abia peste cateva zile. 

Tocmai de aceea, in cercul de suspecti sunt apropiati ai celor care lucreaza la casa de schimb valutar, pentru ca hotul trebuie sa fi avut informatii dinauntru, cred politistii.

Drept urmare, oamenii legii ii vor audia pe toti cei care lucreaza in incinta unde functioneaza casa de schimb.

Tags: furturi, jafuri,

Furt de 300.000 de euro din conturile unei banci din Botosani!
A furat un autobuz ca sa mearga sa-si vada iubita! Nu inainte sa bea bine
Doar sapte minute ca sa fure marfa de 15.000 de lei
VIDEO PROTVPLUS.RO