Doua bulevarde blocate! Inmormantarea nepotilor Mariei Campina!


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 17:11
Data publicarii: Vineri 06 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

A fost nebunie vineri in zona de nord a Bucurestiului, unde doua mari bulevarde au fost blocate de un cortegiu funerar.
 

Sute de oameni au tinut sa-i duca la groapa pe cei doi nepoti ai auto-intitulatei regine a magiei albe, Maria Campina, morti intr-un accident rutier. Din neam de vrajitoare, defunctii au fost plansi de bocitoare tocmite si manelisti cocotati in dric. Din urma, venea convoiul format din limuzine.

Machedon si Aris, doi baieti de 16 si 17 ani, au plecat la cele sfinte marti noapte. Unul dintre ei a luat jeep-ul familiei si din nefericire s-a oprit cu el intr-un pom.

Cortegiul a plecat din Bucurestii Noi, asa ca traficul pe bulevardul Jiului a fost paralizat. Cap de coloana a fost o femeie care tinea in brate in cocos legat la picioare.

Cortegiul funerar s-a intins pe doi kilometri. Potrivit jandarmilor, au facut parte din el in jur de 700 de persoane. Ca sa nu se lase cu baiate intre rudele planse si soferi, politistii au deviat circulatia pe un singur sens. Nici vorba de amenzi pentru tulburarea linistii publice.

Din camionul tocmit sa care cele doua sicrie Sorinel Copilul de Aur si Florin Salam au bocit in microfoane cat au putut de tare. Din urma au venit limunzile una si una.

Nepotii auto-intitulatei regine Maria Campina au fost ingropati la Straulesti. 

Sorin Copilul de Aur a compus o manea pentru Obama. Ascult-o aici!
Fa-ma Doamne lacrima si scapa-ma de proces! 5 manelisti acuzati de plagiat!
Cum se comporta creierul cand asculta manele
VIDEO PROTVPLUS.RO