Hoti de masini scumpe, prinsi de politisti dupa un filaj de un an!


Ultimul update: Marti 29 Mai 2012 00:47
Data publicarii: Vineri 21 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Feriti-va sa va cumparati masini la mana a doua, cu un pret dubios de mic. Exista riscul sa fie furate. Procurorii si politistii au prins recent o grupare care se ocupa cu asa ceva.


Infractorii erau urmariti inca de anul trecut. Din cauza lor, multi oameni au ramas fara autoturisme. Cumparatorul se bucura de un pret foarte mic, dupa care pleca linistit acasa.

Pana in prezent au fost recuperate doar opt autoturisme, care au fost furate din Bucuresti. Se aflau in proprietatea unor persoane din Teleorman, Ialomita, Prahova, Braila, Bacau si Buzau.

Procurorii au informatii ca hotii nu lucrau numai in Capitala, ci si in Prahova, Giurgiu sau Constanta. Gruparea era formata din cinci barbati si o femeie, care au intre 20 si 39 de ani. Toti actionau la comanda si aveau intermediari in fiecare judet.

Hotii se intalneau zilnic, intr-o casa din Colentina. De regula, ei mergeau in grup cand furau o masina. Ii interesau doar vehiculele inmatriculate in strainatate, pe motiv ca sunt mai greu de localizat. Suspectii risca 15 ani de inchisoare.

Tags: hoti, masini, politie, furt,

Soferii neglijenti, victime sigure ale hotilor din masini
Peste 200 de masini sparte in acest an in Maramures
Hoti de masini, opriti cu focuri de arma in Campulung Moldovenesc
VIDEO PROTVPLUS.RO