Grav accident de munca. I-au adus bratul la spital intr-o punga de gheata

Ultima actualizare: 16-07-2012 01:32

Un teribil accident de munca a avut loc joi dimineata la o fabrica de ciment din judetul Suceava. O banda colanta i-a smuls pur si simplu bratul drept unui angajat in varsta de 51 de ani care lucra in apropierea utilajului.

Omul a ajuns in stare grava la spital iar chirurgii fac acum eforturi supraomenesti ca il ajute. Medicii de pe ambulanta i-au adus bratul la spital intr-o punga cu gheata.

La Spitalul de Urgente din Iasi medicii i-au administrat barbatului mai multe sedative ca sa ii calmeze durerile crunte. Abia atunci omul a reusit, in putine cuvinte, sa povesteasca groaznica intamplare prin care a trecut.

Lucra langa o banda de la fabrica de ciment unde este angajat de 10 ani ca operator. Intr-o secunda de neatentie maneca dreapta i s-a prins in mecanismul care imediat i-a smuls bratul, chiar de sub umar. Urletele de durere i-au alertat pe colegi, si cand au vazut nenorocirea, au chemat salvarea.

Au avut si prezenta de spirit sa buna bucata de brat smulsa intr-o punga cu gheata. Chiar acum pacientul este in sala de operatie, iar o echipa complexa de chirurgi incearca sa ii refaca mana dreapta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO