Fostul boxer care si-a omorat fetita de 3 ani scapa de puscarie!

Ultima actualizare: 08-05-2012 08:54

Si-a macelarit in august fetita de 3 ani, pe motiv ca ar fi fost posedata de demoni, dar a scapat de inchisoare, pentru ca e bolnav.

 

Dupa indelungate expertize, medicii au ajuns la concluzia ca fostul boxer din Bacau are schizofrenie si aceasta a fost adevaratul motiv pentru care si-a ucis copila.

Recent, procurorii au primit rezultatele expertizelor medico-legale si psihiatrice in acest caz, care arata ca tanarul nu ar fi avut discernamant atunci cand si-a omorat fiica. L-au scos de sub urmarirea penala si l-au trimis la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Grajduri din Iasi. Acolo va sta alaturi de alti criminali periculosi din Moldova si va primi tratament in conditii stricte de siguranta, asemanatoare celor din penitenciar. Va ramane internat cel putin sase luni, dupa care va fi supus din nou unei expertize medicale.

Surse din ancheta spun ca ar putea fi eliberat, insa numai dupa cativa ani de si doar daca specialistii vor decide ca nu mai reprezinta un pericol pentru societate.

Campionul national la box care si-a ucis fetita avea halucinatii!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO