Danezu' la recurs: a scuipat jurnalistii. Ramane in arest

Ultima actualizare: 22-10-2012 14:01

UPDATE: Este un tanar civilizat si deloc violent. Merita sa fie lasat in libertate. Astfel si-a construit pledoaria avocatul lui Daniel Uta, individul care aproape a omorat un politist.

 

Vineri dupa recurs interlopul a facut circ si i-a scuipat pe jurnalisti demonstrand ca nu este chiar un om pasnic. De aceeasi parere au fost si judecatorii care l-au trimis inapoi in arest.

George Daniel Uta, zis Danezu', nu s-a aratat intimidat de cei 8 agenti care i-au supravegheat orice miscare pe holurile Curtii de Apel Ploiesti. In sala de judecata a parut spasit dar la iesire a vrut sa arate inca o data cine este el. Avocatul a incercat sa-i scuze iesirea dand vina pe jurnalisti.

Politistul Codrut Oprea, lovit pe la spate de Danezu', este tot la terapie intensiva de cinci zile.

Duminica trecuta, Oprea era intr-un bar din Targoviste cand tanarul de 22 de ani pe care l-a anchetat in primavara pentru ca si-a calcat in picioare iubita s-a napustit la el.

Danezu' sustine ca era baut si l-a confundat cu un rival, autoritatile cred ca a facut asta intentionat. El face parte din clanul Ghenosu, iar surse din interiorul anchetei spun ca membrii acestuia planuisera sa atace un politist pentru a-si demonstra puterea.

Danezu' vrea in libertate. Sustine ca l-a confundat pe politist cu Vampirul

Danezu', agresorul politistului din Targoviste, arestat preventiv

Targoviste, orasul terorizat de clanul Ghenosu si locotenentii sai

Cine ii apara pe politisti? Un interlop a bagat un criminalist in coma

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO