Craciun cu multe accidente, come alcoolice si cazuti in strada, in Capitala

Dată publicare: 26-12-2008 00:00
Dată actualizare: 19-09-2012 23:23


Ca in fiecare an, multi bucuresteni "pierd masura de sarbatori", mananca si beau peste puteri, dupa care cer ajutorul medicilor. Craciunul din acest an nu a facut exceptie.Cei de la Serviciul de Ambulanta al Capitalei nu au stat degeaba. Numarul solicitarilor a crescut cu 20% de Craciun.
Bucurestenii s-au plans de suferinte digestive, coronariene si febra. S-au inregistrat si multe cazuri de come alcoolice sau tentative de suicid.

La SMURD, in schimb, multe accidente rutiere, potrivit medicilor. Ambulantele au avut peste 120 de interventii, majoritatea pentru a salva petrecaretii care au baut pana au intrat in coma alcoolica si au cazut in strada sau au facut accidente rutiere.

La Spitalul de Urgenta Floreasca s-a lucrat la "foc continuu". Foarte multi cardiaci, luati de valul sarbatorilor, au uitat de medicamentele de inima si au ajuns la spital unde au fost stabilizati. Medicii ii sfatuiesc pe oameni sa fie mai cumpatati in acesta perioada si sa nu faca excese de niciun fel.   

Dupa ce au macat si au baut bine se pare ca romanii s-au pus pe scandal. Numai vineri au fost inregistrate peste 200 de apeluri la 112, pentru tulburarea linistii publice.

Peste 3000 de romani au apelat la 112 in ultimele patru zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO