Cearta mare intre primar si politistul unei comune galatene

04-11-2010 00:00


Pana cand primarul si politistul unei comune galatene nu-si vor rezolva disputa, 3.000 de oameni de care amandoi ar trebui sa aiba grija sunt in pericol.

In caz de incendiu, pompierii din localitate nu pot scoate autospeciala de interventie, din cauza ca soferul a ramas fara permis.

E un abuz, striga edilul, caruia seful de post ii raspunde netulburat:  Legea e una singura si de ea nu scapa nici masinile primariei.

Soferul de pe autospeciala spune ca, din moment ce a primaria i-a eliberat un numar de inmatriculare, nu poate fi vorba de ceva ilegal. Oricum, nu era el indreptatit sa verifice daca numerele primite sunt in regula. Patania lui l-a obligat insa la un soi de greva involuntara pe cel de-al doilea sofer, care refuza sa se mai urce la volanul masinii.

Primarul arata cu degetul spre seful de post din comuna, care s-ar purta ca un serif local. Legea inainte de toate - ii raspunde politistul, cand vine vorba despre masurile pe care le-a luat.

Intr-o localitate invecinata, lucrurile sunt si mai complicate: primaria foloseste in situatii de urgenta o masina de pompieri care n-are deloc numere de inmatriculare.

Tags: scandaluri,

VIDEO PROTVPLUS.RO