Camatari din Buzau, tata si fii, retinuti de politisti

Ultima actualizare: 25-03-2012 20:21

Politistii din Buzau au retinut trei barbati, un parinte si pe cei doi fii ai sai, suspectati ca imprumutau bani cu camata, iar apoi isi amenintau victimele cu moartea.

Intreaga operatiunea a fost monitorizata de serviciile speciale, iar astazi s-au facut sapte descinderi la care au participat si trupele de interventie.

Indivizii, tatal de 50 de ani si cei doi fii de 33 si 29 de ani, erau monitorizati de mai mult timp de politisti si de serviciile speciale.

Erau banuiti ca imprumuta bani cu dobanzi de pana la 35% oamenilor de afaceri din Buzau, iar atunci cand clientii veneau sa-si achite datoriile, incepea calvarul.

Victimelor li se cereau bani in continuare si, daca nu se conformau, erau amenintate cu moartea si cu bataia. Unii dintre ei erau obligati sa mearga sa-si amaneteze autoturismele chiar la firma detinuta de sotia tanarului de 33 de ani.

Cei trei au fost retinuti in urma unor descinderi si dusi in fata magistratilor. Acestia au decis retinerea pentru 24 de ore a celor trei indivizi.

In urma perchezitiilor, politistii au retinut sase autoturisme amanetate, apartinand victimelor. Dupa primele calcule
valoarea imprumuturilor acordate este de aproximativ 500.000 de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO