Blestem pe soselele din Romania: moartea isi ia tributul in fiecare noapte

Ultima actualizare: 07-04-2012 07:44

Lista celor care-si pierd astfel zilele creste doar din vina unor soferi imprudenti sau teribilisti, adesea in floarea varstei.


Asa s-a intamplat joi seara si in Vrancea, unde trei tineri cu varste intre 20 si 31 au murit intr-o masina care s-a zdrobit de un copac.

Unul dintre ei a lasat in urma doi gemeni si o sotie doborata de durere. Tragedia s-a petrecut in jurul orei unu, intre Tisita si Soveja. Scapat de sub controlul soferului, un autoturism a zburat de pe sosea si s-a infipt intr-un copac.

Soferul si pasagerul din dreapta sa au fost aruncati la mai bine de 10 metri distanta si au murit pe loc. Un al treilea tanar s-a stins cateva minute mai tarziu. Pompierii i-au scos trupul de-abia dupa ce au taiat tot mormanul de fier care fusese o masina.

Un mort, trei tineri grav raniti si opt masini distruse. Este deznodamantul unei curse nebune a patru ploiesteni care se intorceau la miezul noptii de la discoteca. Pe soseaua Vestului masina s-a rasturnat din cauza vitezei. Cel care o conducea n-a mai putut fi salvat. Avea doar 26 de ani.

Se pare ca tinerii nu intrecusera doar masura vitezei. Masina era plina de cutii de bere. Speriat, unul dintre ei a fugit pana sa vina politistii, dar dupa o ora a chemat ambulanta din cauza ca se simtea rau.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO