Autostrada Bucuresti-Pitesti s-a transformat in autostrada "tamponarilor"!

Ultima actualizare: 06-11-2012 00:28

Pe soseaua rapida Bucuresti-Pitesti, 19 masini si trei tiruri au zburat astazi in decor, s-au rasturnat ori s-au lovit intre ele. Inamicul numarul unu al soferilor a fost poleiul, care a transformat ruta in patinoar.

Cu mare ghinion s-a dovedit a fi in special kilometrul 45, unde sase vehicule s-au izbit si de unde un sofer a plecat in ambulanta.

Totul a inceput la ora 05.00 dimineata cand pe autostrada, intre kilometrii 40 si 80 s-a format un strat de polei. Soferii au incercat sa incetineasca, insa multi nu si-au mai putut stapani autoturismele si au iesit de pe sosea.

Pe langa cele 19 masini avariate in aceasta dimineata, sunt si trei autotrenuri. Soferii care au ajuns cu masinile in decor au stat ore bune pana cand masinile de tractare au ajuns sa le scoata din santuri.

Abia la ora 10.00, cand oricum pe autostrada nu mai era polei, si-a facut aparitia si un utilaj care a imprastiat material antiderapant.

Politistii le recomanda soferilor care pleaca la drum seara pe autostrada sa nu circule cu viteza si sa pastreze distanta fata de masinile din fata pentru ca noaptea este foarte posibil sa se formeze din nou polei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO