Au vrut carne de porc, dar au ajuns in spital cu toxiinfectie alimentara

×
Codul embed a fost copiat

Mai multe persoane dintr-o comuna bistriteana s-au simtit rau imediat ce au mancat carnea cumparata de la o vecina. Oamenii cred ca femeia le-a vandut carne provenita de la o scroafa moarta si asta le-ar fi adus boala.

20 de sateni din localitatea bistriteana Reteag au ajuns la spital dupa ce au mancat carnea infectata. Unii au plecat acasa, dupa ce au primit ingrijiri, dar cei mai multi au ramas internati printre ei - si cativa copii.

Oamenii au luat carne de la o vecina, si au avut incredere cand aceasta le-a spus ca a facut analizele animalului, chiar daca unele bucati de carne ar fi aratat ciudat.

Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare Bistrita-Nasaud au prelevat probe si le-au trimis la analize, dar rezultatele vor fi cunoscute abia peste cateva zile.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Douazeci de persoane, spitalizate dupa ce au mancat la manastirea Ivrinezu
Douazeci de persoane, spitalizate dupa ce au mancat la manastirea Ivrinezu

Douazeci de persoane, intre care 18 copii, care au participat, duminica, la slujba oficiata de Sfanta Maria la Manastirea Ivrinezu, au ajuns la doua spitale din judetul Constanta, cu simptome de toxiinfectie alimentara.

Dupa o masa regeasca la restaurant, 30 de PNL-isti au ajuns la spital
Dupa o masa regeasca la restaurant, 30 de PNL-isti au ajuns la spital

Peste 30 de membri ai PNL Vrancea care au luat parte la o petrecere organizata la un restaurant din Focsani dupa conferinta judeteana de alegeri au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara.

Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara
Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Patru copii si un asistent medical de la o gradinita din Targoviste au fost internati de urgenta la sectia de boli infectioase din oras, dupa ce au mancat la cantina institutiei.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.