Acuzatii de malpraxis la Timisoara. Un bebelus a murit de meningita

Ultima actualizare: 01-10-2012 06:55

Acuzatii grave la Spitalul de Copii din Timisoara. O familie ii invinuieste pe medici de moartea unui bebelus de 11 luni. Copilul fusese diagnosticat cu o simpla raceala, dar dupa doua zile a murit de meningita.


Parintii bebelusului, care si-au pierdut unicul copil, sunt hotarati sa isi caute dreptatea si in justitie. Ei au decis ca dupa inmormantarea care va avea loc miercuri sa sesizeze si Colegiul Medicilor

La spital a fost inceputa deja o ancheta. Rezultatele acesteia spun ca baiatul ar fi fost tratat corespunzator si ca i s-ar fi dat antibiotice chiar din prima zi. Meningita este insa o boala care evolueaza extrem de rapid si care seamana mult in primele zile cu o simpla raceala.

Rudele bebeluslui spun ca l-au dus pe copil la urgenta cu o saptamana in urma, dupa ce facuse febra. Sustin insa ca a fost internat abia a doua zi si doar la insistentele lor. Vineri, copilul a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase, unde i s-a pus in final diagnosticul de meningita. Era insa prea tarziu.

Culpele medicale ar putea fi rezolvate fara discreditarea medicilor. Tu ce crezi?

Citeste portretul stirileprotv.ro, Sistemul sanitar, in anestezie totala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO