Accident feroviar pe Valea Oltului! Zeci de oameni, la un pas de moarte

Ultima actualizare: 18-07-2012 21:46

UPDATE: Calatorie dramatica pentru pasagerii unui tren care a trecut prin Valea Oltului. Bolovani uriasi s-au desprins din versant si s-au pravalit pe calea ferata. Oamenii cred ca mecanicul le-a salvat viata si ii sunt recunoscatori.


Barbatul a reusit sa franeze la timp, mai ales ca una dintre stanci i-a lovit si locomotiva. Alte trenuri care trebuiau sa treaca prin zona au avut intarziere mare. 

In trenul personal care plecase de la Sibiu, cu destinatia Ramnicu Valcea, se aflau cateva sute de persoane. Cu totii au trait o spaima de moarte cand, pe Valea Oltului, trenul a franat brusc, pentru a nu intra in bucatile de stanca pravalite pe sine.

Mecanicul a avut prezenta de spirit si a evitat o tragedie, mai ales ca in timp ce oprea garnitura un bolovan imens a atins si locomotiva, avariind-o. Sinele de cale ferata au fost si ele afectate, iar circulatia in zona a fost blocata. Cel mai important insa, trenul nu a deraiat si niciun calator nu a fost ranit.

Traficul feroviar a fost paralizat peste trei ore. Mai multe echipe de interventie ale CFR si cateva zeci de militari s-au chinuit sa indeparteze stancile. 

Acum se circula in zona, dar viteza trenurilor este limitata la cinci kilometri pe ora pe o portiune de cateva zeci de metri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO