Citatie de divort, stropita cu sange!

24-10-2008 00:00

Cu asta s-a ales o femeie din Timis care a incercat sa isi induplece sotul sa nu se desparta de ea. Individul nu i-a inteles sentimentele sincere si s-a enervat ca femeia se pune in calea fericirii lui cu noua iubita. Imaginile sunt socante!

Dupa ce a batut-o cu bestialitate, a lasat-o pe cea care i-a fost alaturi ani de zile intr-un lac de sange si pe jumatate lesinata.

Medicii au gasit-o pe femeia in varsta de 51 ani intinsa in iarba. Agoniza plina de sange si de rani. Drama ei pare sa nu aiba sfarsit.

Dupa ce luni de zile a muncit din greu in Germania si a trimis bani acasa, cand s-a intors a aflat ca barbatul avea o amanta si ca a risipit tot ce agonisise ea. Mai mult, avea in plan si sa divorteze.

Scos din minti ca nevasta ii tot cere socoteala, barbatul a uitat ca sunt impreuna de cinci ani. A lovit-o cu pumnii si cu picioarele fara mila. Cand a obosit, a pus mana si pe o ranga. Vecinii familiei Negura iau apararea victimei. Stiu ca barbatul isi inseala sotia si spun ca nici macar nu se ascunde.

Pana si medicii de pe ambulanta i-au plans de mila ranitei. Dupa ce vor afla de cate zile de ingrijiri are nevoie femeia, politistii vor formula si acuzatiile impotriva sotului sau ei.

Victima este mai hotarata ca oricand sa nu-si mai vada in ochi sotul.


VIDEO PROTVPLUS.RO