Cine face un pas in afara padurii o sa zareasca Sinaia doar in vederi!

Dată publicare: 13-06-2009 00:00
Dată actualizare: 04-10-2012 21:48


Avertismentul ii vizeaza strict pe ursi, carora padurarii le-au pus gand rau. Fiarele sunt momite cu mancare, prinse in custi si trimise la zeci de kilometri departare.


Aici gasesti 10 sfaturi utile, in caz ca te intalnesti cu ursul!

Actiunea va continua pana vom reusi sa-i prindem pe toti cei ce se invart in orasul Sinaia si produc probleme si neliniste pentru locuitorii orasului Sinaia.
Pompiliu Cretu, sef Ocolul Silvic Sinaia
Ursii vor avea in curand o alta adresa, intr-o zona nepopulata, unde isi vor putea duce in tihna viata, printre fragi si mure, nu printre tomberoanele din oras.

Prima capturata a fost o ursoaica naiva, care are in jur de 3 ani. Oamenii i-au pregatit o masa copioasa si, atrasa de mirosul de ton, n-a realizat ca intra direct in cusca. Asa ca a fost tranchilizata si va fi evacuata din Sinaia. 

Ursoaica prinsa a fost dusa intr-o padure din Arges, spun silvicultorii. Acolo se va intalni la un moment dat cu inca 24 de ursi: atat si-au propus sa prinda autoritatile din Sinaia.

Cu siguranta, ursoaica prinsa n-a apucat sa isi avertizeze fratii si surorile. Dovada ca pe lumina alte doua ursoaice si un puiut au iesit fara teama pe drumul inspre cota 1400. 

S-au plimbat in voie pe sosea si au oprit toate masinile. Turistii i-au fotografiat dar n-au mai apucat sa le faca cinste si cu o masa, pentru ca au aparut padurarii, care i-au alungat. Animalele au scapat de schimbarea adresei. Cel mai probabil pana luni.

Locuitorii din Sinaia, Brasov si Mures, terorizati de ursi!

Ursul care a creat, marti, panica in Sinaia a atacat din nou!

Un urs infometat a creat panica in Sinaia!

Vezi o GALERIE FOTO cu puiul de urs calcat de masina, inainte de a muri!

Tags: animale,


VIDEO PROTVPLUS.RO