SkyEurope lasa in urma haos printre pasageri si datorii uriase
Autoritatile supravegheaza toti operatorii de pe aeroporturile romanesti, dupa ce MyAir si SkyEurope au dat faliment in doar trei luni.
Vestea ca SkyEurope a intrat in faliment a lasat mii de oameni literalmente pe drumuri. Multi s-au trezit la mare departare de casa, fara bani pentru a-si continua calatoria de la Praga sau Bratislava, de exemplu.
Cei care au platit cu cardul biletele mai au teoretic o sansa sa isi recupereze paguba. Bancile pot efectua o tranzactie inversa la cererea clientului, daca serviciul nu a fost efectuat.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
Drumul poate continua pentru cei care se orienteaza din mers. Clientela insuficienta pentru a tine pe linia de plutire compania slovaca ramane o miza pentru concurenta. Cei de la Austrian sau CSA ofera bilete promotionale fostilor pasageri ai SkyEurope. Mai mult, companii mari, ca RyanAir sau EasyJet au anuntat ca vor oferi zboruri pe rutele SkyEurope.
Atentie, insa, la detaliile ofertelor. Unele nu includ si taxele de aeroport ori sunt disponibile pe termen scurt.
Intre timp, autoritatile cauta solutii pentru a recupera datoriile de 1 milion de euro, lasate in urma de MyAir si SkyEurope doar la Baneasa.
Competitorii mari din industria low cost sunt acum precum rechinii care au simtit miros de sange si au pornit sa acapareze bruma de clienti si incasari de pe piata. In tot raul e si un bine. Cei slabi ies din joc si raman numai cei care au puterea de a zbura.