Becali vrea sa faca locuinte prin Prima Casa, dar si un complex comercial

Ultima actualizare: 02-10-2012 04:36
Gigi Becali

Una dintre firmele controlate de Gigi Becali vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.

"Vrem sa facem, prin programul «Prima Casa», un ansamblu rezidential foarte mare. Din pacate nu s-au publicat modalitatile de finantare a constructiei de locuinte prin acest program", a declarat Vasile Geambazi, presedintele si directorul general al unei companii si nepot al omului de afaceri.

El a precizat ca proiectul ar urma sa aiba in jur de 70 "apartamente pe pamant", cu 300 de metri patrati de curte fiecare, pretul de vanzare al fiecarei unitati urmand sa fie de 70.000 de euro.

O alta investitie a companiei, pentru care ar putea coopta si alti investitori, vizeaza dezvoltarea unui proiect de depozite si spatii comerciale, in zona Berceni, unde Gigi Becali detine o suprafata de 33 de hectare.

Pentru acest proiect, compania asteapta obtinerea aprobarilor necesare, dar si a finantarii, iar lucrarile ar urma sa inceapa cel mai repede in primavara anului viitor.

In plus, firma controlata de Becali a solicitat Metrorex facilitarea accesului in respectiva locatie, pana la soseaua de centura, in conditiile in care exista o linie de suprafata finalizata.

Geambazi a afirmat ca pe terenul din zona respectiva exista mai multe variante de investitii, dar care depind si de existenta cererii.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!